Статті
Меню сайту
Форма входу
Рубрики
Привітання до свят [15]
Святкуємо [79]
Офіційно [408]
Вісті з державної адміністрації [50]
Районна рада інформує [49]
Управління Пенсійного фонду інформує [25]
Районний центр зайнятості інформує [30]
З прокуратури району [44]
Міліцейський кур'єр [48]
Соціальний захист [90]
Повідомлення з РАЕС [44]
Абетка здоров'я [59]
Материнка [125]
Криниченька [38]
Добрий господар [49]
Молодіжна палітра [50]
Спорт [105]
Люди рідного краю [200]
Село і Люди [29]
Інтерв'ю до ювілею [4]
З редакційної пошти [72]
Творчість наших читачів [75]
На суботній добривечір [124]
Оголошення та реклама [21]
Пошук
Наше опитування
Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 206
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас, novadoba · RSS 23.04.2024, 16:46

Головна » Статті » Спорт

Команда Оконська – володар Кубка району


Минулої неділі на стадіоні райцентру відбулося наймасовіше футбольне дійство сезону – фінал Кубка району! Цьогорічний фінал зібрав найбільшу кількість глядачів за всі часи його проведення, і тримав у напрузі багато чисельну армію вболівальників до самого фінального свистка. Сама гра, хоч і не відзначалася великою кількістю гольових моментів, та тим не менш, відчувалася внутрішня напруга та велика відповідальність за результат у діях гравців обох команд.
Темп у грі з самого її початку задали футболісти команди Прилісного, які досить потужно повели наступальні дії на оборонні редути опонентів. Витримавши стартовий натиск суперника, гравці команди Оконська вирівняли хід поєдинку та провели декілька атак на ворота північних сусідів, але дивідендів з того не отримали. В подальшому команди вели напружену боротьбу за ініціативу на кожному клаптику поля, раз за разом турбуючи воротарів один одного. Основний та додатковий час не виявили переможця. А в футбольній лотереї – післяматчевих пенальті – фортуна цього разу всміхнулася гравцям команди Оконська, для яких це був четвертий (!) за останні сім років вихід до фіналу і перша в історії перемога в розіграші Кубка району!
Голова районної ради Людмила Веремчук вручила обом командам кубки та дипломи. Команди-фіналісти отримали футбольні м’ячі, три з них передані благодійним фондом народного депутата Ігоря Єремеєва «Волинська родина». Були відзначені й кращі гравці цих команд.
Неділя, 31 травня. смт.Маневичі, стадіон "Колос".
Кубок району, фінал. 1300 глядачів.
Оконськ - Прилісне 0:0 (основний час), 0:0 (додатковий час), 3:2 (по пенальті). Арбітр Павло Столярчук (Рожище), судді на лінії Петро Пінчук, Микола Базарнов (обидва Четвертня). Пенальті реалізували: Микола Лісовецький, Ігор Савич, Дмитро Вілігурський - Юрій Слива, Богдан Ковбасюк.

ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ.
В неділю у Великій Осниці відбувся пропущений матч першості, де господарі приймали команду Троянівки і поступилися з рахунком 1:3. Голи: Олександр Семенюк (89 хв.) – Микола Вакуліч (15,65 хв.), Богдан Медведюк (87 хв.)
Бомбардири: 5 м`ячів - Акінбобойє А. Крістофер ("Будівельник"), Сергій Олеш Л. ("Підцаревичі"). 4 - Дмитро Король (Довжиця), Богдан Медведюк (Троянівка), Ігор Ляшук (Чорниж), Анатолій Тачинський (Красноволя). 3 – 4 гравці. 2 – 13 гравців. 1 - 31 гравець.
Категорія: Спорт | Додав: novadoba (11.06.2015) | Автор: Михайло БОНГАР
Переглядів: 403 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright "Новадоба"" © 2013
Зробити безкоштовний сайт з uCoz