Статті
Меню сайту
Форма входу
Рубрики
Привітання до свят [15]
Святкуємо [79]
Офіційно [408]
Вісті з державної адміністрації [50]
Районна рада інформує [49]
Управління Пенсійного фонду інформує [25]
Районний центр зайнятості інформує [30]
З прокуратури району [44]
Міліцейський кур'єр [48]
Соціальний захист [90]
Повідомлення з РАЕС [44]
Абетка здоров'я [59]
Материнка [125]
Криниченька [38]
Добрий господар [49]
Молодіжна палітра [50]
Спорт [105]
Люди рідного краю [200]
Село і Люди [29]
Інтерв'ю до ювілею [4]
З редакційної пошти [72]
Творчість наших читачів [75]
На суботній добривечір [124]
Оголошення та реклама [21]
Пошук
Наше опитування
Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 206
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас, novadoba · RSS 24.04.2024, 05:09

Головна » Статті » Спорт

Троянівка приймала районних спортивний фестиваль

Минулої неділі, 13 вересня, у селі Троянівка на оновленому сільському стадіоні яскраво та злагоджено пройшло головне спортивне свято району. Не зіпсувала проведення спортивної події як відсутність команд Маневицької селищної, а також Боровичівської, Великоведмезької, Великоосницької, Костюхнівської, Куликовичівської, Лісівської, Серхівської та Старосільської сільських рад, так і погода.
З привітаннями до присутніх звернулися голова районної ради Людмила Веремчук та заступник голови РДА Анатолій Мельник. Хвилиною мовчання вшанували загиблих у зоні АТО.
З нагоди Дня фізичної культури і спорту почесними грамотами районної ради нагороджено вчителя фізичної культури ЗОШ І-ІІІ ст. с. Чорниж Петра Ковальчука, тренера Маневицької ДЮСШ Володимира Засєкіна, Подяками голови РДА відзначено вчителя ЗОШ І-ІІІ ст. с. Цміни Ігоря Чернюка та тренера Маневицької ДЮСШ Ірину Войтенко, грамотою відділу з питань фізичної культури і спорту Волинської облдержадміністрації - тренера Маневицької ДЮСШ Вадима Гладя.
По завершенню нагородження пісенні дарунки пролунали від учениці місцевої школи Вікторії Михайлевської та Троянівського сільського голови Миколи Ясюка.

Право підняти державний прапор було надано представнику команди-переможця минулорічного районного фестивалю Колківської селищної ради Володимиру Бортнику.
Після завершення офіційної частини фестивалю розпочалися змагання у таких видах: гирьовий спорт, метання колоди та набивного м’яча, сімейна естафета «Тато, мама, я – спортивна сім’я», жіночий та чоловічий армреслінг, перетягування канату і перевезення навантаженого воза.
У змаганнях із гирьового спорту з тих чи інших причин не взяли участь окремі спортсмени району, які часто-густо займали призові місця. Це з одного боку послаблювало змагання, що врешті-решт і показали результати, а з другого, давало шанс іншим спортсменам проявити себе і збільшити шанс на отримання нагород. Тож з результатом у 22 піднімання двох гирь третю сходинку посів спортсмен Троянівської сільради Сергій Ковердюк, другу – чорнижівець Павло Романець (25 підіймань), а впевнену перемогу здобув представник Оконської сільради Сергій Парфенюк (45 підіймань).
У метанні колоди, як і протягом останніх років, не було рівних представнику Чорнижівської сільської ради Віктору Кушніру, який, немов граючись, кинув її на 6 м. Не змогли наздогнати лідера представник від Троянівської сільради Павло Ковальчук (4,38 м) і учасник змагань з Прилісного Михайло Биковський (4 м), які й посіли відповідно ІІ і ІІІ місця.
Хто здобуде головний трофей у боротьбі з метання набивного м’яча здогадувалися всі учасники змагання, адже за Четвертню виступала майстер спорту з легкої атлетики Ірина Климець, яка і справді без особливих зусиль досить легко кинула м’яч на 15,01 м. Тож основна боротьба велась за друге і третє місця, які розділили між собою Надія Шпак (13 м) із Галузії і Наталія Книшевська (12,30 м) із Колок.

У сімейній естафеті «Тато, мама, я – спортивна сім’я» результат залежав від злагодженості дій батьків і дитини. Найкраще із завданнями впоралася сім’я Кравчуків із Троянівської сільради, другою стала сім’я Речунів із Старого Чорторийська і замкнули трійку лідерів досвідчені спортсмени із Прилісного – сім’я Неварів.
Чимало запальних емоцій глядачі, учасники змагань, а особливо місцеві жителі проявили під час поєдинків із перетягування канату, адже у фінальний поєдинок проходила команда Троянівської сільської ради. Проявивши справжні бійцівські якості, троянівці на чолі із сільським головою Миколою Ясюком зуміли вирвали переможу у потужної команди Чорнижа, яка стала срібним призером. У нелегкій боротьбі третє місце посіли спортсмени Четвертнянської сільради.
У жіночому армреслінгу ніяких сенсацій також не було. Впевнену перемогу здобула неодноразова переможниця у цьому виді Лєна Палій (Ст. Чорторийськ). Друге і третє місця розділили не менш досвідчені спортсменки Людмила Гречко (Карасин) і Олена Карпович (Городок).
У чоловічому армреслінгу не було рівних Віктору Кушніру із Чорнижа, який у фіналі з рахунком 2:0 здолав Романа Щура із Красновільської сільської ради. Третє місце заслужено дісталось представнику команди Цмінівської сільської ради Миколі Цівчику.
У заключному етапі змагань - перевезенні навантаженого воза – було чимало сміху з боку глядачів, та, водночас, розчарувань для спортсменів. Віз досить часто не слухався спортсменів і їхав куди заманеться, тим самим зменшуючи шанси спортсменів на перемогу як в даному виді змагань, так і в загальному обліку. Та все ж найкращі вміння та швидкість зуміли проявити спортсмени Чорнижа, Колок та Ст. Чорторийська, які й зайняли відповідно 1, 2 та 3 місця.
За підрахунками суддівської бригади – тренерського складу Маневицької ДЮСШ, які провели всі змагання без жодних нарікань, як з боку спортсменів, так і глядачів, загальнокомандне третє місце посіла команда Старого Чорторийська, друге місце у спортсменів Прилісного і перше - команди Чорнижа.
Переможці отримали грамоти, медалі та кубки, які вручали представники влади, інші учасники - досвід для майбутніх спортивних звершень, а глядачі чимало позитивних емоцій.
Категорія: Спорт | Додав: novadoba (21.09.2015) | Автор: Сергій ГУСЕНКО
Переглядів: 754 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright "Новадоба"" © 2013
Зробити безкоштовний сайт з uCoz