Статті
Меню сайту
Форма входу
Рубрики
Привітання до свят [15]
Святкуємо [79]
Офіційно [408]
Вісті з державної адміністрації [50]
Районна рада інформує [49]
Управління Пенсійного фонду інформує [25]
Районний центр зайнятості інформує [30]
З прокуратури району [44]
Міліцейський кур'єр [48]
Соціальний захист [90]
Повідомлення з РАЕС [44]
Абетка здоров'я [59]
Материнка [125]
Криниченька [38]
Добрий господар [49]
Молодіжна палітра [50]
Спорт [105]
Люди рідного краю [200]
Село і Люди [29]
Інтерв'ю до ювілею [4]
З редакційної пошти [72]
Творчість наших читачів [75]
На суботній добривечір [124]
Оголошення та реклама [21]
Пошук
Наше опитування
Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 206
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас, novadoba · RSS 17.05.2024, 05:24

Головна » Статті » Спорт

Красновільська сільська рада – переможець фінальних змагань


30 березня в Маневичах пройшли фінальні змагання спартакіади з видів спорту серед сільських та селищних рад району, де визначились переможці у видах та загальнокомандні результати.
Урочисту частину змагань в ДЮСШ відкрив організатор заходу - начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Руслан Клімчук. Голова районної ради Людмила Веремчук подякувала усім, хто організував проведення зональних змагань спартакіади, а також зазначила, що фінальні змагання відбуваються у непростий для України час. «Всі ми щиро вболіваємо, аби наша Україна залишалася цілісною, незалежною та демократичною державою. Символічно, що саме у цей день по всій Україні відбуваються молебні до 40 днів за героями Небесної Сотні, які захищали українську державу, право українців вільно висловлювати свою думку та жити за європейськими стандартами. Прошу хвилиною мовчання вшанувати загиблих хвилиною мовчання… Усім учасникам змагань бажаю впевнених перемог, як у спорті, так і в особистому житті», – зазначила очільник представницької влади району.



Переможці гирьового спорту

Змагання у видах згідно із проведеним жеребкуванням проходили одночасно в ДЮСШ та Маневицькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 2-гімназії. Відразу хочу відмітити чудові спортивні результати членів родини Свентих із Ст. Чорторийська, які представляли команду своєї сільської ради у трьох видах. Так, Дмитро Свентий став кращим серед учасників змагання з гирьового спорту і з результатом у 40 разів посів 1 місце, Лєна Палій (дівоче прізвище Свента) з легкістю перемогла суперниць у жіночому армреслінгу, а їхній батько Олександр Свентий виборов перемогу у чоловічому армреслінгу.



Переможці у жіночому армреслінгу

У настільному тенісі серед чоловіків не було рівних Юрію Басюку із Цмін, серед жінок кращою стала Інна Кошулинська із Ст. Чорторийська.
В інтелектуальних видах спорту, таких як шахи і шашки, переможцями стали Сергій Скіба (с. Красноволя), Тетяна Слєсар (смт Маневичі) та Василь Романік (с. Прилісне), Ганна Патейчук (с. Комарове) відповідно.
У волейболі і перетягуванні канату внаслідок умілих та злагоджених дій команд визначилися свої переможці. Кращими волейболістами стали спортсмени із Чорнижа, другу сходинку п’єдесталу посіли цмінчани, які у фінальному поєдинку поступилися переможцям із рахунком 2:0, і третє місце здобула команда Гораймівки. У перетягуванні канату 3 місце – у маневичан, 2 – у Троянівки, 1 – у Ст. Чорторийська.
Призові загальнокомандні місця розташувалися таким чином: 1 місце Красновільська с/рада (72 очка), 2 місце - Прилісненська с/рада (91 очко) і 3 місце – Комарівська с/рада (94,5 очка). Серед 32 сільських та селищних рад три територіальні громади взагалі не брали участь у спартакіаді. І якщо відсутність на змаганнях команди Серхова ще якось можна пояснити достроковим припиненням повноважень сільського голови, то що заважало організувати спортсменів Великоведмезької та Карасинської сільських рад, не зрозуміло.
Категорія: Спорт | Додав: novadoba (10.04.2014) | Автор: Сергій ГУСЕНКО
Переглядів: 483 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright "Новадоба"" © 2013
Зробити безкоштовний сайт з uCoz