Статті
Меню сайту
Форма входу
Рубрики
Привітання до свят [15]
Святкуємо [79]
Офіційно [408]
Вісті з державної адміністрації [50]
Районна рада інформує [49]
Управління Пенсійного фонду інформує [25]
Районний центр зайнятості інформує [30]
З прокуратури району [44]
Міліцейський кур'єр [48]
Соціальний захист [90]
Повідомлення з РАЕС [44]
Абетка здоров'я [59]
Материнка [125]
Криниченька [38]
Добрий господар [49]
Молодіжна палітра [50]
Спорт [105]
Люди рідного краю [200]
Село і Люди [29]
Інтерв'ю до ювілею [4]
З редакційної пошти [72]
Творчість наших читачів [75]
На суботній добривечір [124]
Оголошення та реклама [21]
Пошук
Наше опитування
Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 206
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас, novadoba · RSS 19.04.2024, 11:11

Головна » Статті » Спорт

Привезли з Білорусії перемогу

5-6 грудня в білоруському місті Береза пройшов Міжнародний турнір з міні-футболу серед хлопців 2003 р.н. на приз учасника олімпійських ігор в Лондоні Артема Солов`я, в якому взяли участь вісім команд – спортивних шкіл олімпійського резерву. Білорусь представляли 7 команд, серед яких і господарі, команда Маневицької ДЮСШ. Маневичі.
За правилами турніру команди учасників розподілились на дві групи та грали за коловою системою в один тайм по 20 хвилин. Футболісти з Волині розбили вщент надії білоруських фанів, які прийшли повболівати за улюблені команди, адже обіграли усіх. За результатами ігор маневичани посіли в турнірній таблиці перше місце. Іменними призами відзначені кращий гравець команди Богдан Зінгель, кращий захисник Максим Зінчук та кращий нападаючий Кирило Коцюба.
- З командою м. Береза у нас складаються особливі відносини, - ділиться враженнями тренер-викладач Маневицької ДЮСШ Андрій Шевчук. – Ми познайомилися з ними у січні 2015 року у м. Столін, де проходили футбольні поєдинки. Тоді у фіналі ми не зуміли вирвати перемогу у «Берези». Можна сказати, у нас іде вже своєрідне суперництво. Варто відзначити спритність та витримку білоруських футболістів, однак ми виглядаємо на полі професійніше. Рівень українського дитячого футболу значно вищий і це відзначили організатори турніру. Хоча нам є чому у білорусів повчитися. У них дуже сильні спортивні бази з великими просторими футзалами, басейнами, катками, велосипедними доріжками і т.і., однак перемогу вибороли ми. Це неймовірне відчуття, коли діти вийняли синьо-жовтий стяг і пройшли переможне коло по спортивному майданчику.
Андрій Шевчук розповідає, що будь-який чемпіонат впирається в кошти. Цього року їм надав допомогу фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», а ще не залишилися байдужими до розвитку дитячого футболу місцеві підприємці Олександр Жданов, Володимир Романюк та Олег Борисюк. Тому кожна копійка, вкладена в дитину, цінується, і, як вдячність, перемога маневицьких футболістів сприймається по особливому. Привезені додому Кубок, медалі та грамоти, будуть поштовхом до нових перемог, а наступна гра вже відбудеться в січні в м. Столін. І, хтозна, можливо, саме у таких спортивних школах виховуються майбутні вершителі українського футболу на кшталт Шевченка, Шовковського чи Коноплянки.
Категорія: Спорт | Додав: novadoba (25.12.2015) | Автор: Людмила Власюк
Переглядів: 483 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright "Новадоба"" © 2013
Зробити безкоштовний сайт з uCoz