Статті
Меню сайту
Форма входу
Рубрики
Привітання до свят [15]
Святкуємо [79]
Офіційно [408]
Вісті з державної адміністрації [50]
Районна рада інформує [49]
Управління Пенсійного фонду інформує [25]
Районний центр зайнятості інформує [30]
З прокуратури району [44]
Міліцейський кур'єр [48]
Соціальний захист [90]
Повідомлення з РАЕС [44]
Абетка здоров'я [59]
Материнка [125]
Криниченька [38]
Добрий господар [49]
Молодіжна палітра [50]
Спорт [105]
Люди рідного краю [200]
Село і Люди [29]
Інтерв'ю до ювілею [4]
З редакційної пошти [72]
Творчість наших читачів [75]
На суботній добривечір [124]
Оголошення та реклама [21]
Пошук
Наше опитування
Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 206
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас, novadoba · RSS 25.04.2024, 07:06

Головна » Статті » Спорт

Свято спорту в Прилісному

Для участі в шашково-шаховому турнірі, присвяченому пам’яті Миколи Романіка, у місцевій школі зібралися шанувальники спорту з навколишніх сіл та смт Маневичі. Організував турнір учитель фізичної культури Анатолій Шилак. При відкритті заходу виступаючі підкреслили, що кілька десятиліть Микола Іванович Романік приносив спортивну славу не тільки своєму селу, а й району. Удосконалюючи свою майстерність, кандидат в майстри спорту з шашок постійно брав участь у заочних шашкових турнірах, що проводили всеукраїнські газети та журнали. Він прищепив любов до настільної гри своїм друзям, братам та племінникам.
Після справжніх баталій перше місце здобули у шашках - Василь Романік (брат Миколи Романіка), у шахах - Володимир Масюк.
А на сільському стадіоні відбулася товариська гра між сусідами – футбольними командами Прилісного та Городка. Гравці показали цікавий футбол з безліччю гольових моментів. Фінальний свисток судді зафіксував остаточний результат 3:0, на користь господарів поля.
Ще не вгамувались емоції футбольних гурманів, як в спортивному залі школи розпочалися традиційні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я». 14 сімей четвертокласників, дітей та їхніх батьків отримали позитивні емоції та незабутні враження від активно проведеного дозвілля. Юні спортсмени та їхні батьки від щирого серця дякували учителю фізкультури Майї Черман та класоводу 4Б класу Альоні Петрук за свято, що виховує спритність, витривалість, силу волі.
Переможці спортивних змагань були удостоєні перехідних кубків, грамот та медалей. А вручили нагороди колишній директор Прилісненської ЗОШ Михайло Іванович Романік та учитель-пенсіонер Олексій Андрійович Левчик.
Категорія: Спорт | Додав: novadoba (21.03.2016) | Автор: Наталія Коваль
Переглядів: 454 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright "Новадоба"" © 2013
Зробити безкоштовний сайт з uCoz