Статті
Меню сайту
Форма входу
Рубрики
Привітання до свят [15]
Святкуємо [79]
Офіційно [408]
Вісті з державної адміністрації [50]
Районна рада інформує [49]
Управління Пенсійного фонду інформує [25]
Районний центр зайнятості інформує [30]
З прокуратури району [44]
Міліцейський кур'єр [48]
Соціальний захист [90]
Повідомлення з РАЕС [44]
Абетка здоров'я [59]
Материнка [125]
Криниченька [38]
Добрий господар [49]
Молодіжна палітра [50]
Спорт [105]
Люди рідного краю [200]
Село і Люди [29]
Інтерв'ю до ювілею [4]
З редакційної пошти [72]
Творчість наших читачів [75]
На суботній добривечір [124]
Оголошення та реклама [21]
Пошук
Наше опитування
Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 206
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас, novadoba · RSS 25.04.2024, 22:38

Головна » Статті » Спорт

У чемпіонаті України з гандболу маневичани четверті

Наприкінці лютого в м. Запоріжжя проходили фінальні змагання чемпіонату України з гандболу серед юнаків 2003-2004 р.н. на призи клубу «Стрімкий м’яч». За підсумками зональних змагань з 18 команд до фіналу вийшли шість. Право представляти Волинську область здобули вихованці Маневицької ДЮСШ. У фіналі також взяли участь команди зі славними гандбольними традиціями Запорізької, Київської, Полтавської, Закарпатської областей. Змагання проводились по коловій системі.
Попри те, що юні маневичани на таких змаганнях виступали вперше почувалися вневнено. Можливо, деякі команди думали, що в маневичан буде досить легко відібрати залікові бали, однак сталось зовсім не так.
У першому матчі із юними спортсменами ZTR наші хлопчики хоча і поступилися, проте показали дуже змістовну гру. Поразка очікувала і в другій грі проти запорізького « МОТОРА». Поступившись по ходу гри у 6 м’ячів, наші гандболісти у другій половині гри переломили хід поєдинку і вели вже в рахунку в два м’ячі. Але недостатність досвіду в іграх такого рівня дала про себе знати - 24:20. Дана гра стала вирішальною для юних гандболістів з Маневич у розподілі призових місць.
Від гри до гри рівень майстерності та самовіддачі постійно зростав. І вже в наступному поєдинку проти ровесників із Полтавської області маневичани здобули перемогу із рахунком 18:17. Відчувши смак перемоги, наші спортсмени до кінця змагань не знали гіркоти поразок. У четвертій грі здолали юних ганболістів із Ужгорода - 21: 14 та гандболістів із м. Сквира Київської області - 15:14.
Однак найбільшим розчаруванням для нашої команди стало підбиття підсумків фінальних ігор, де дві команди набрали однакову кількість залікових балів. За додатковими показниками (а це особиста гра між командами) третє місце посіла команда ZTR м. Запоріжжя, перше - у гандболістів м.Сквира (8 очок), друге - у команди «МОТОР» (8 очок), маневичани із 6 заліковими балами посіли четверте місце.
І хоча наші гандболісти не здобули нагород, проте участь у змаганнях такого рівня вселила в серця дітей впевненість, рішучість, а найголовніше - неоціненний досвід юних спортсменів та їхніх тренерів В.В.Гладя та М.В. Демчука. Надіємось, що у наступному розіграші наші гандболісти віддадуть усі сили та майстерність, щоб відновити гандбольну славу наших Маневич на теренах України.
Категорія: Спорт | Додав: novadoba (11.04.2016) | Автор: Микола ДЕМЧУК
Переглядів: 479 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright "Новадоба"" © 2013
Зробити безкоштовний сайт з uCoz