Статті
Меню сайту
Форма входу
Рубрики
Привітання до свят [15]
Святкуємо [79]
Офіційно [408]
Вісті з державної адміністрації [50]
Районна рада інформує [49]
Управління Пенсійного фонду інформує [25]
Районний центр зайнятості інформує [30]
З прокуратури району [44]
Міліцейський кур'єр [48]
Соціальний захист [90]
Повідомлення з РАЕС [44]
Абетка здоров'я [59]
Материнка [125]
Криниченька [38]
Добрий господар [49]
Молодіжна палітра [50]
Спорт [105]
Люди рідного краю [200]
Село і Люди [29]
Інтерв'ю до ювілею [4]
З редакційної пошти [72]
Творчість наших читачів [75]
На суботній добривечір [124]
Оголошення та реклама [21]
Пошук
Наше опитування
Як Вам наш сайт?
Всього відповідей: 206
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас, novadoba · RSS 18.04.2024, 23:07

Головна » Статті » Спорт

Змагались сильні духом


Вперше на Маневиччині проведені відкриті обласні змагання серед осіб з обмеженими фізичними можливостями «Дорогою до власних перемог». Учасники з Любешівського, Ратнівського, Луцького, Горохівського районів приїхали не лише позмагатись, щоб визначити кращих, а й поспілкуватись, позаяк знайомі не один день, розкрити свої здібності.
В цьому році подібні змагання проводились в Горохові (вже в п’яте) і представники нашого району успішно там виступили. В Маневичах ініціаторами такого спортивного заходу стали Маневицька районна громадська організація інвалідів «Довіра» (керівник Наталія Шишолік) та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту РДА. Слід сказати, що Наталка має досвід участі в подібних змаганнях, адже неодноразово була кращою в перегонах на візках, що організовувались у м. Саки, Луцьку, Горохові. Змагалась і на марафонській дистанції – 21 км.




Спортсменів з вадами здоров’я в спортзалі Маневицької ДЮСШ вітали перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Артишук, заступник голови районної ради Людмила Веремчук, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Руслан Клімчук, які відзначили, що головними нагородами для кожного з учасників є їхні сила духу та волі, незгасима енергія, витримка та оптимізм.



Свої вміння учасники змагань демонстрували в таких видах спорту як шахи, армреслінг, стрільб з пневматичного пістолета, перегони на візках, дартс, бочча (гра з м’ячем).
Гідно виступили команда Маневиччини: не було рівних в армреслінгу Олександру Неродику із Городка, найкращі результати в дартсі та перегонах на візках показала Наталія Шишолік. Із завзяттям виступали Андрій Рибачук, Тарас Сокол, Мирослава Погранічна та інші.
Атмосферу приязні та взаєморозуміння створювали і виступи нашої «Діани Гурської» Ольги Макарчук, яка дарувала пісенні вітання. Того дня пройшла благодійна акція по збору коштів для поїздки талановитої маневичанки на Всеукраїнський пісенний фестиваль, що пройде в Євпаторії. Слів вдячності заслужили волонтери, які доклали усі зусилля, аби кожен із 32-х учасників відчував себе комфортно, судді – працівники Маневицької ДЮСШ – за неупередженість та професіоналізм.



По закінченні змагань усі переможці були нагороджені медалями та дипломами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА і районної громадської організації інвалідів «Довіра».
Категорія: Спорт | Додав: novadoba (23.08.2013) | Автор: Олена БИЧКОВА
Переглядів: 748 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright "Новадоба"" © 2013
Зробити безкоштовний сайт з uCoz